Skip to main content
CV-ketels, Service, Vloerverwarming, Onderhoud en Complete installatie van duurzame producten.

Over ons

Warmte- en warmwatervoorziening

CV Ketels

Uw Cv-ketel is de motor van uw woning of kantoor. Het is essentieel voor de warmte-en watervoorziening binnen de ruimte. Deze motor kan alleen draaien als deze goed wordt onderhouden. Dan kan de cv-ketel ongeveer vijftien jaar meegaan. Het is dus belangrijk om uw cv-ketel tijdig te laten vervangen om zo niet in de kou te komen zitten. Wacht u te lang, dan zorgt dat alleen maar voor onnodige frustraties en reparatiekosten.

hoe afhankelijk zijn van dit apparaat?

Service & onderhoud

Pas wanneer we iets er niet meer is, begrijpen we pas hoeveel we het missen. Hetzelfde geldt voor uw Cv-ketel. Wanneer deze het plots begeeft, zien we in hoeveel we afhankelijk zijn van de ketel. Wij bij I-BO Warmtetechniek begrijpen dit als de beste en zetten ons in zodat u zich niet hoeft te bekommeren over reparaties en onderhoud. Daarom zijn wij er voor onze klanten en bieden wij hun de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor hun Cv-ketel

Uw woning van verwarming en warm water te voorzien.

Complete installatie

Een complete installatie betekent bij ons ook echt compleet. Dus alles wat er nodig is om van uw woning van verwarming en warm water te voorzien, daar zorgen wij voor. Dit behelst bijvoorbeeld de cv-ketel zelf, de radiatoren of vloerverwarming, maar ook de regeling, koud- en warmwaterleidingen en de bijbehorende elektratechniek. Kortom, wij zorgen ervoor dat de klus wordt geklaard.

Samenwerking Partners